Hoteluri și Pensiuni din România

Satul cu doar 7 case care nu există pe harta României

elefant.ro

Cei mai mulți dintre noi nu ne permitem luxul de a pleca în vacanță în timpul săptămânii și mai mult de două zile așa că miercurea și joia începem să căutăm disperați locuri frumoase, inedite, eventual mai puțin cunoscute (deci mai puțin aglomerate) unde să fugim în weekend împreună cu familia, cu prietenii ori cu Cel Drag.

Ideal e ca astfel de locuri și locații să nu fie mai departe de 2-3 ore de mers cu mașina de casă, altfel e prea mare bătaia de cap și prea mult timp pierdut pe drum raportat la cât suntem efectiv în vacanță. La mai puțin de 2 ore de mers cu mașina de București, la poalele Bucegilor, printre dealuri verzi e un sat mai special: unul creat pentru toți cei care vor liniște în vacanță, care vor relaxare, natură, verdeață și muuuultă liniște.

Satul Prunilor e un complex de 7 vile la marginea pădurii, cu vedere spre Munții Leaota, Bucegi și Baiului, un loc unde vacanța la țară capătă un alt sens. Am putea spune că-i un soi de sat privat, unde părinții pot sta relaxați pentru că cei mici se pot juca în voie și n-au unde să se ducă.

=>> Rezervă aici o vilă în Satul Prunilor 

Ce ne place cel mai mult la Satul Prunilor?

 • este foarte aproape de București, ceea ce îl face o destinație excelentă pentru weekend;
 • e aproape de o mulțime de trasee de trekking din Bucegi dar și de cele de bicicletă din Leaota – dacă vă place ca în vacanță să fiți activi;
 • deși fiecare vilă are și bucătărie proprie, astfel încât turiștii se pot gospodări singuri, în Satul Prunilor este și un restaurant a la carte – unde puteți să mâncați la prânz și seara;
 • parcare gratuită;
 • Wi-Fi gratuit;
 • fiecare vilă are o terasă generoasă – ca să puteți lenevi în voie, all day long;
 • livingul din fiecare vilă este suficient de generos încât, dacă sunteți într-un grup mai mare, să vă strângeți cu toții și să jucați un Catan, de exemplu;

=>> Rezervă aici o vilă în Satul Prunilor 

Cum ajungi în Satul Prunilor?

Așa cum spuneam, locul ăsta minunat e la doar 2 ore de București, aproape de Valea Prahovei și totuși departe de agitația, aglomerația și kitsch-ul ei. Satul Prunilor e în comuna Pietroșița – cum vii dinspre București pe DN71 (prin Fieni), în dreptul satului Pietroșița faci stânga, spre Runcu. Nu vă faceți griji, sunt indicatoare, nu aveți cum să ratați.

Coordonate GPS: 45.179080, 25.424347


RCA-Ieftin

Cât costă și cum faci o rezervare la o vilă în Satul Prunilor?

Fiecare vilă are un living generos și 3 camere duble cu baie proprie – prețurile sunt în jur de 1200 de lei pe noapte pentru o vilă (cu mic dejun). Am văzut că, uneori, au oferte și cu pensiune completă (prânz și cină) – în orice caz, în complex este și un restaurant unde au mâncare bună, ca la mama acasă, mai ales că au îmbrățișat conceptul “slow food“. Mai multe detalii și oferte speciale aici.

Ce să faci 2 zile lângă Satul Prunilor?

Dacă mergeți acolo, la Pietroșița, într-una din zile dați o fugă și până la:

 • Podul cu florile (în drum spre Lacul Bolboci)
 • Lacul Bolboci
 • Cheile Zănoagei
 • Turbăria Lăptici
 • Platoul Padina
 • Peștera și Mănăstirea Ialomiței
 • Curtea Domnească de la Târgoviște.

=>> Rezervă aici o vilă în Satul Prunilor 

booking-logo-albastru

© Foto by www.satulprunilor.ro

______________________

Pentru mai multe fotografii și alte pensiuni și hoteluri frumoase din România, hai și pe pagina noastră de Facebook!

elefant.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *