Hoteluri și Pensiuni din România

Când vrei să fii boier, aproape de casă

elefant.ro

Când vrei să pleci de acasă doar pentru un weekend, cea mai bună variantă e să mergi într-un loc la 2-3 ore de mers cu mașina, altfel riști să te întorci din mini-vacanță mult mai obosit decât ai plecat. Despre Bran nu mai sunt prea multe de povestit, e unul dintre cele mai apreciate locuri de către turiști (și nu doar din România) și e și destul de aproape de București – 175 de kilometri, pe care, dacă traficul nu e prea intens, îi faci în maximum 3 ore.

Ei bine, chiar și cu afluxul mare de turiști care vin din toată lumea aici, zona Bran-Moeciu e una care are încă multe secrete și, mai ales, locuri de cazare minunate. De pildă, unul dintre cele mai frumoase conace din România: Conacul Brătescu.

Ce ne place cel mai mult la Conacul Brătescu?

  • Fiecare cameră este decorată într-un alt stil
  • Mobilierul de epocă
  • Camera Romantic Blue, care are drept sursă de inspiraţie stilul camerelor din castelul Bran, decorate în anii ’20 de către arhitectul casei regale, Karel Zdenek Liman sub îndrumarea Reginei Maria
  • Biblioteca cu cărți din Family Suite
  • Micul dejun regal (inclus)
  • Amplasarea: în 10 minute pe jos ajungi la Castelul Bran
  • Pe acoperișul conacului sunt montate panouri solare și ne place că se utilizează energia regenerabilă. Go, Captain Planet!

=> Rezervă o cameră la Conacul Brătescu

Cum ajungi la Conacul Brătescu?

E cât de poate de simplu, conacul fiind în Bran. Dacă veniți cu mașina din București, puteți merge fie pe DN1 până în Predeal și apoi stânga spre Râșnov (DN 73A) și pe DN 73 până în Bran, fie varianta Târgoviște – apoi pe DN 72A spre Câmpulung – Rucăr – Bran. Sau, de ce nu, pe A1 până la Pitești, apoi Câmpulung și, mai departe, Rucăr și Bran.

Roviniete.ro

Cât costă și cum faci rezervare la Conacul Brătescu?

Prețul camerelor variază, cel mai bine e să consultați ofertele și să faceți o rezervare imediat ce găsiți un loc liber, pentru că pensiunea e printre preferatele turiștilor care ajung în Bran. Aici puteți face rezervare.

© Sursa foto: www.conaculbratescu.ro

______________________

Pentru mai multe fotografii și alte pensiuni și hoteluri frumoase din România, hai și pe pagina noastră de Facebook!

elefant.ro

One thought on “Când vrei să fii boier, aproape de casă

  1. Pingback: Unde mergem de Halloween în România?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *